udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370

Pojačan program radionica u udruzi Angelus

Tijekom mjeseca rujna edukacijsko terapijski program u Dnevnom centru Angelus značajno je intenziviran. Umjesto dosadašnjih radionica koje su bile održavane svake druge srijede već od sredine kolovoza pojačan je program istih tako da sada imamo radionice svake srijede.

I dalje su radionice organizirane u dvije grupe. Prva grupa ima svoj program prijepodne. Riječ je o terminu koji je organiziran za djecu koja su u školi poslijepodne. Dok je popodnevna radionica rezervirana za djecu koja su spriječena dolaziti u Dnevni centar prijepodne.

Pod budnim okom dvije defektologinje Selme i Emine organiziraju se tematski sati edukacijsko tipa na kojim se djeca kroz igru i druženje uče novim vještinama. Socijaliziraju se i uče kroz igru koje su vješto osmišljene na način da svaka ima i terapeutski učinak.

Osim zajedničkih aktivnosti kroz provedbu radionica nađe se vremena i za pogledati pokoji crtić u neizostavnu nagradu u obliku slatkiša i sokića za prethodno dobro obavljenu zadaći ispunjavanja dnevnih zadataka.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija s tih radionica koje su zabilježile aktivnosti u Dnevnom centru Angelus tijekom mjeseca rujna.

Udruga Angelus