udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370

RADIONICA: U susret Uskrsu

Tema ovotjedne radionice bila je vezana uz nadolazeći katolički blagdan Uskrs. Osmišljena kreativna radionica bila je prigoda da se djeca upoznaju sa raznim tehnikama bojanja i ukrašavanja pisanica. Uz djecu radionici su sudjelovali i roditelji djece, ali članovi prijatelji udruge. Da bi radionica bila što kreativnija potrudile su se članice udruge žena Vez iz Domaljevca koje su svojim iskustvom potpomogle mlađima da se izradi veliki broj pisanica ukrašenih raznim bojama i naslikanih raznim motivima.

Djeci je dana puna sloboda da ona na njima kreativan način oslikaju svoje jaje. Nije svaki put uspjelo, ali truda i želje djece da izraze svoju kreativnost nije nedostajalo.

Posebni imponira što će sva jaja biti prodana na štandu za prodaju jaja koju udruga organizira u utorak ispred trgovačkog centra Yimor u Domaljevcu. Trud djece, njihovih roditelja i članica prijatelja udruge svakako će se isplatiti. Uz igru, kreativnost i zabavu prilikom bojanja i ukrašavanja jaja Udruga će uprihoditi nešto novca što će svakako upotpuniti njezin proračun.

Kako je bilo na radionicama donisimo u par fotografija ispod.

Udruga Angelus