udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370

ANGELUS RADIONICA: "Ja volim nekog sa autizmom"

Projekti koje provodi Udruga Angelus se nastavljaju planiranom dinamikom. Provedba sada već ustaljenih radionica koje se održavaju srijedom u dnevnom centru Angelus daju novu dimenziju općoj slici edukativno terapijskog programa Udruge.

Protekle srijede održana je nova tematska radionica posvećena obilježavanju Svjetskog dana osoba sa autizmom. Radionica pod nazivom „Ja volim nekog sa autizmom“ organizirana je u dvije radne grupe.

Jedna radionica je održana u prijepodnevnim satima dok je druga održana u popodnevnim satima, a sve u cilju da se djeci osiguraju termini koji se usklađuju s drugim obvezama djece i roditelja.

Cilj ove radionice bio je u znaku obilježavanja značajnog datuma. Ovaj put riječ je o 02. travnju kada se obilježava Svjetski dan osoba sa autizmom.

Ovom kreativnom radionicom kod djece je potaknuto razvijanje svjesnosti o autizmu pri čemu su djeca upoznata sa osnovnim specifičnostima i karakteristikama autizma.

Djeca iz Udruge Angelus su na kreativan način još jednom pokazala da razlike nisu bitne, te da zajedno možemo rušiti sve barijere.

U nastavku donosimo mini galeriju slika koje smo načinili za vrijeme održavanja radionice.

Udruga Angelus