udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Za djecu iz Udruge Angelus stigli poklon paketići iz Münchena

Djeca iz udruge Angelus, korisnici Dnevnog centra Angelus, dobila su donaciju poklon paketića koji će djeci biti uručeni za blagdan sv. Nikole. Ako epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala okupljanje djece i roditelja onda će paketići djeci biti uručeni pojedinačno i to po rasporedu njihovih individualnih termina tijekom tjedna koji slijedi iza blagdana sv. Nikole koji ove godine pada nedjeljom (06.12.2020.).

Poklon paketići su stigli iz njemačkog grada Münchena. Ukupno 40 paketića prikupljeno je za djecu iz Udruge Angelus. Organizator akcije prikupljanja paketića bio je Online radio Putokaz iz Münchena koji okuplja online dijasporu i u svom programu pruža provjerene informacije i savjete za naše građane u inozemstvu.

Također, ove godine, osim za djecu s posebnim potrebama iz Domaljevca, Radio Putokaz je organizirao prikupljanje paketića za djecu iz Orašja.

Prijevoz paketića iz Njemačke do naše Udruge izvršen je putem prijevozničke tvrtke Adamčević iz Domaljevca.

Inače radio Putokaz je vrlo organizirani digitalni medij u Münchenu koji od 6. mjeseca 2018. preko web magazina, online radija, Facebook live emisije, YouTube kanala emitira vijesti i informacije uz glazbu i video sadržaj na način da našem iseljeništvu olakša boravak kako u Münchenu, tako i u cijeloj Njemačkoj. Cilj Putokaza je okupljanje svih onih koje je sudbina odvela u inozemstvo kako bi iste informirali i pomogli im da dođu do istinskih informacija, a do kojih se u tuđini teško dolazi.

Njihov angažman u pogledu akcije prikupljanja paketića za djecu s posebnim potrebama pokazuje i njihov humanitarni karakter.

I ove godine bili su vrijedni i djeci su prikupili paketiće koji će ih sigurno obradovati.

Plemenita gesta Online radija Putokaz predvođena glavnim urednikom programa Dejanom Đukićem u Udruzi Angelus primljena je sa oduševljenjem.

Udruga Angelus se zahvaljuje gospodinu Đukiću i svim članovima Online radio Putokaz i svima koji su sudjelovali u prikupljanju poklon paketića za našu djecu.

banner paketici putokaz

Udruga Angelus