udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Redovita godišnja izvještajna Skupština Udruge Angelus

Pozivamo sve članove Udruge Angelus da sudjeluju na 5. redovitoj izvještajnoj Skupštini Udruge koja je zakazana za subotu 05. rujan 2020. s početkom u 15,00 sati.

Skupština će se održati u konferencijskoj dvorani Dnevnog centra Angelus u Grebnicama (prostorija br. 13)

Zakonska obveza je najmanje jednom održati skupštinu udruge. Po ustaljenoj praksi Udruga Angelus svoje redovite Skupštine održava u mjesecu ožujku. Tako je i ove godine bilo planirano i Skupštinu smo trebali imatu u ožujku. Međutim, zbog pandemije koronavirusa tu obvezu smo morali tada prolongirati do stvaranja povljnijih epidemioloških uvjeta.

Procjena je da ni danas epidemiološki uvjeti nisu na potrebnoj razini, ali da bi svako odgađanje održavanja Skupštine samo usložilo problem budući da se za jesen i zimu najavljuje lošije epidemiološo stanje. Isto tako brojna udruženja građana održavaju ovih dana svoja skupštinska zasjedanja tako da je odlučeno da ne postoji zapreka da se Skupština udruge održi prve subote u mjesecu rujnu.

Održavanje Skupštine obvezuje strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Stoga skrećemo pozornost roditeljima i svim članovima Udruge Angelus da je ulazak u objekat Dnevnog centra moguć samo uz nošenje zaštitnih maski uz obveznu dezinfekciju ruku sa sredstvom za dezinfekciju koje se nalazi na ulazu u Dnevni centar.

Unutar prostorije za vrijeme održavanja Skupštine obvezna je propisana socijalna distanca.

Ako u međuvremenu dođe do pogoršanja epidemiološke situacije ili nam Krizni stožer ili drugo nadležno tijelo ospori održavanje Skupštine o istom ćemo izvjestiti članstvo Udruge na ovoj web stranici i na društvenim mrežama.

Upravni odbor Udruge Angelus