udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Članovi Foruma mladih Udruge Hrvata BiH Prsten posjetili Udrugu Angelus

Proteklog vikenda naš Dnevni centar posjetila je skupina mladih aktivista iz udruge BiH Hrvata Prsten. Točnije riječ je o članicama i članovima Foruma mladih Udruge Prsten. Da podsjetimo, u predbožićno vrijeme naša Udruga je od Foruma mladih Udruge Prsten dobila vrijedan poklon.

Riječ je o logopedskom pomagalu Vibrafonu koji je od početka ove godine na raspolaganju našoj logopedici i na zadovoljstvo roditelja upotpunjuju terapijski program djeci kada su u pitanju govorne vježbe, odnosno vježbe za ispravljanje nepravilnog govora kod djece koja imaju taj vid smetnji.

Susret članova ove dvije udruge i ranije je dogovoren. Međusobno usklađene obveze rezultirale su posjet za vrijeme vikenda. Iako Udruga Angelus ne organizira aktivnosti u Dnevnom centru za vrijeme vikenda, za svoje dobročinitelje napravili su iznimku i upriličen je susret gdje su članovi udurge jedni druge informirali o djelokrugu i aktivnostima u svojih udruga. Predsjednik Udruge Angelus Perica Dujmenović predstavio je gostima Dnevni centar. Upoznao ih je sa sadržajem koji Udruga ima u Dnevnom centru i programom radnih i edukativnih terapija koje Udruga Angelus provodi u svojim prostorijama.

Dnevni boravak u Dnevnom centru poslužio je kao mjesto druženja gdje su domaćini skromno, ali od srca, goste počastili pićem i kolačima. Na kraju su načinjene zajedničke fotografije kaje će trajno ovjekovječiti ovaj posjet.

Predsjednik Udruge Angelus se zahvalio gostima na posjeti kao i opetovano na lijepom i korisnom daru te izrazio nadu da će ista ekipa ili u proširenom sastavu još koji put posjetiti Dnevni centar Angelus.

Svaka posjeta našem Dnevnom centru puno nam znači. To nam daje snagu da ustrajemo u svojim aktivnostima i stvara nam osjećaj koji nas ohrabruje. Drago nam je da postoje plemeniti ljudi puni empatije prema najpotrebitijima koji nam se jave i koji nam svojom posjetom daju potporu da nastavimo implementirati naše projekte i programe koji su višestruko značajni za našu djecu, na kraju druženja zaključio je predsjednik Dujmenović.

forum mladih prsten angelus

Udruga Angelus