udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Vrijedna donacija od Udruge žena "Vez" iz Domaljevca

Udruga Angelus ima brojne prijatelje. Bilo da se radi o pojedincima ili pravnim osobama stanovit broj njih je uvijek uz nas. Pomažu nam na razne načine: Ponajviše sukladno njihovim mogućnostima, nekada volontiranjem, a nekada i novčanim donacijama. U moru svih njih izdvojit ćemo Udrugu žena "Vez" iz Domaljevca.

Prije svega treba pohvaliti njih kao udrugu. Zaista respektabilna udruga koja vrijedno radi i čije je članstvo vrlo aktivno. Za njih nema nikakve prepreke koju one nisu kadre riješiti. I vidi se da svoj posao obavljaju s ljubavlju.

Pored niza svojih aktivnosti koje su žene zacrtale u svom kalendaru godišnjeg djelovanja članice Udruge žena Vez uvijek su znale izdvojiti vremena za našu djecu. Za našu udrugu i naš Dnevni centar.

Ponekad su svojim volonterskim angažmanom upotpunjavali naše aktivnosti, a kada nisu imale vremena za takav oblik djelovanja Udruga Vez je novčano pomagala Udrugu Angelus.

Tako je bilo i ovaj put. Na naš račun je uplaćena vrijedna donacija, a u rubrici pošiljatelja stoji "Udruga žena Vez Domaljevac".

Kako biti nezahvalan i kako ne reći sto puta hvala ovim dragim ženama. Kada nam je bilo najteže imali smo potporu ove Udruge. I žene iz Veza nikad ne zaboravljaju našu djecu, što je posvjedočeno i ovom uplatom novčanih sredstava na naš račun.

Svakako će nam ta sredstva biti od velike pomoći i u ime djece i Upravnog odbora udruge, ali i svih rodtelja veliko im hvala.

Udruga Angelus