udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Djeca iz udruge Angelus za Božić i Novu godinu dobila poklon paketiće

Vrijeme je darivanja. I ove godine djeca iz udruge Angelus nisu ostala bez poklon paketića koji se djeci dodjeljuju počevši još od blagdana sv. Nikole pa sve do Božića i Nove godine. Poduzeće Yimor iz Domaljevca doniralo je udruzi Angelus poklon paketiće za svu djecu.

Udruga je organizirala podjelu paketića u srijedu 21. prosinca. Našao se i Djed Mraz u svom crvenom ruhu što je kod djece izazvalo oduševljenje. Iako je većina djece prepoznala svog čika Edu koji se skrivao iza sijede brade ugođaj nije manjkao. Djeca kao i svaka djece vesele se slatkišima iako im u današnje vrijeme ništa ne nedostaje. Bilo je i nekoliko recitacija prigodnih pjesama. Zajedničkog fotografiranja i i na kraju druženja roditelja i djece uz čašćenje slatkišima i sokićima.

paketici yimor1

Također, u petak 23. prosinca sve članove Udruge razveselio je posjet Sanje Kešinac r. Ćošković iz Domaljevca (supruga Željka Kešinac). Sanja i Željko žive i rade u Frankfurtu. Oni su za Božić došli u svoj Domaljevac. Sanja i dvoje njihove djece posjetili su našu udrugu i našoj djeci su donijeli vrećice s bogatim sadržajem slatkiša i raznih slastica na koja djeca nisu mogla ostati ravnodušna.

Članovi Upravnog odbora Udruge su ugostili Sanju. Upoznali su je s aktivnostima Udruge, pokazali prostorije i radni prostor u kojem djeca izvode vježbe. Druženja s djecom i roditeljima nije manjkalo, a na kraju za uspomenu načinjene su fotografije koje će nas sve podsjećati na ove trenutke humanosti i lijepe geste obitelji Kešinac.

I ovom prigodom Udruga se zahvaljuje donatorima koji su se ove godine sjetili naše djece. Predsjednik udruge Angelus Perica Dujmenović je istakao da nam ovakve posjete našoj udruzi i našem Dnevnom centru puno znače. Osjećaj da nas se netko sjetio i da naša djeca nisu zaboravljena neizmjerno nam je dragocjen i baš takvi događaji nam daju poticaj da nastavimo ustrajno u svojim aktivnostima koje su na dobrobit sve naše djece.

sanja paketici 2

Udruga Angelus