udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Veleposlanik Kraljevine Norveške u BiH posjetio Dnevni centar Angelus

U četvrtak 24. ožujka 2022. godine veleposlanik Kraljevine Norveške u BiH Olav Reinertsen u pratnji supruge Gry Reinersten sa suradnicima posjetili su prostorije Dnevnog centra udruge Angelus u Grebnicama. Gospođa Reinertsen aktivistica je udruženja Diplomatic Winter Bazaar iz Sarajeva koje je jedno od donatora Udruge Angelus.

Ovom posjetom gospođa Reinertsen se htjela upoznati s aktivnostima udruge i iz prve ruke upoznati naš Dnevni centar. Osim predsjednika udruge Petra Dujmenovića u ulozi domaćina ovom susretu je nazočio i općinski načelnik Stjepan Piljić.

Tijekom ove posjete gostima iz Norveške je predstavljen Dnevni centar Angelus. Isti su upoznati s trenutačnim aktivnostima i problemima s kojima se udruga susreće u provođenje terapije kod djece s posebnim potrebama.

Gospođa Reinertsen je izrazila zadovoljstvo sa viđenim u našem Dnevnom centru. Pohvalila je naš rad i naše aktivnosti kao i naša nastojanja da djeci pružimo pomoć koja im je potrebna, te je udruzi Angelus dala puni podršku i izrazila nadu da i dalje ustrajemo u našim aktivnostima i u vremenu koje je pred nama.

Općinski načelnik Stjepan Piljić je goste upoznao sa mogućnostima Općine glede potpore našim projektima i potencijalom koje naša jedinica lokalne samouprave može odgovoriti na naše potrebe.

Veleposlanik Reinertsen i supruga su obišli sve prostorije Dnevnog centra gdje su se upoznali s mogućnostima i uslugama koje naš Dnevni centar pruža djeci. Nisu krili oduševljenje s viđenim te su se zahvalili domaćinima na gostoprimstvu i izdvojenom vremenu.

Predsjednk udruge Angelus se zahvalio gostima iz Norveške na ovoj posjeti. A gđa. Gry Reinertsen je obećala da će Diplomatski zimski bazar nastojati i dalje pomagati našu Udrugu jer smo svojim aktivnostima opravdali njihovo povjerenje.

norvey 10